Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Regio Nieuws

Beatrixziekenhuis organiseert inloopspreekuur voor stomadragers

today27 februari 2024 31 1

Achtergrond
share close

Beatrixziekenhuis organiseert inloopspreekuur voor stomadragers

GORINCHEM 

In samenwerking met de Nederlandse Stomavereniging organiseren de stomaverpleegkundigen van het Beatrixziekenhuis een inloopspreekuur voor stomadragers, hun naasten en overige belangstellenden.

Het inloopspreekuur vindt plaats op donderdag 7 maart van 10.00 en 12.00 uur in Het Gasthuis, Jan de Sterkezaal, in Gorinchem.

LOTGENOTEN

Tijdens deze inloopochtend kunnen stomadragers in een ontspannen sfeer lotgenoten ontmoeten en van gedachten wisselen over het leven met een stoma. Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige stomaverpleegkundigen van het Beatrixziekenhuis.

De inloopochtend is gratis en geïnteresseerden hoeven zich vooraf niet aan te melden.

Bron: De Stad Gorinchem

Geschreven door Guust

Rate it

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%