Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Sport

De vrouwen van GJS, Unitas en Heukelum gaan samen de competitie in

today26 februari 2023 513 6 5

Achtergrond
share close

De vrouwen van GJS, Unitas en Heukelum gaan samen de competitie in.

GORINCHEM Dit voetbalseizoen trainen en spelen de vrouwen van de GJS, Unitas en Heukelum gezamenlijk. Vanwege de krappe selectie zijn de drie verenigingen samen met de KNVB om de tafel gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Het eerste team gaat 2e klasse spelen en het tweede team 4e klasse.

Het doel van de samenwerking is om het vrouwenvoetbal in de regio te laten groeien door voor iedereen een passend niveau te kunnen bieden.Het samen spelen en trainen vraagt natuurlijk wel enige afstemming tussen de verenigingen. Na een aantal constructieve overleggen is besloten om gezamenlijk te trainen op dinsdag bij GJS en op de donderdag gesplitst, één team bij Unitas en één team bij Heukelum. Het eerste half jaar zal het eerste team bij Unitas de thuiswedstrijden spelen en het tweede team bij Heukelum. Het volgend half jaar zal er ook bij GJS gespeeld gaan worden.

Daarnaast wordt op de eerste donderdag van de maand op toerbeurt bij één van de verenigingen samen getraind om de samenhang te verbeteren maar ook de kantinesfeer te proeven bij alle verenigingen. De samenwerking met voldoende spelers en volledige staf zorgt voor frisse energie. De clubs kijken dan ook uit naar een mooi voetbalseizoen. Lijkt het je leuk om mee te spelen in deze samenwerking? Word dan lid bij één van de verenigingen GJS, ,Unitas of Heukelum.

Bron: De Stad Gorinchem

Geschreven door Guust

Rate it

CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%