Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Regio Nieuws

Wandel mee en ontdek de Gorcumse wijken

today23 februari 2023 64 1 5

Achtergrond
share close

Wandel mee en ontdek de Gorcumse wijken

GORINCHEM Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september wandelt gids Anika van der Kevie weer door twee wijken in Gorinchem. Ze start in de Lingewijk en Stalkaarsen. Het zijn de eerste twee in de reeks Kijk in je Wijk met SamenGorinchem-wandelingen.

,,De afgelopen jaren organiseerde ik al eens wandelingen door de wijk. Het bleek zo’n succes dat er steeds weer mensen naar vragen”, vertelt Van der Kevie enthousiast. ,,Bij deze editie gaan we door alle wijken van Gorinchem in zeven wandelingen. Een cadeautje van SamenGorinchem, het platform voor een betrokken buurt, dat haar driejarig bestaan viert. De wandelingen zijn allemaal gratis en vinden plaats in de maanden september, oktober en november.”

MOOIE GROENE PLEKKEN

,,De wijken kennen een rijk verleden aan verhalen en verbergen vaak bijzondere plekken. Het zorgt voor herinneringen en verrassingen bij de deelnemers tijdens de wandeling. Zelf was ik bij het ontwikkelen van de wandelingen ook vaak verrast door de mooie groene plekken, de kunst in de buitenruimte en de markante gebouwen. Samen de wijk ontdekken zorgt voor leuke ontmoetingen en gesprekken”, benadrukt van der Kevie.

Geschreven door Guust

Rate it

Soortgelijke berichten

Regio Nieuws

Nieuw kleinschalig AZC aan Buys Ballotstraat Gorinchem-Oost.

Nieuw kleinschalig AZC aan Buys Ballotstraat op bedrijventerrein Gorinchem-Oost. GORINCHEM De gemeente Gorinchem wil in samenwerking met het COA op bedrijventerrein Oost-II aan de Buys Ballotschool 9 een nieuwe kleinschalige opvanglocatie vestigen. Ze heeft daar dinsdag omwonenden van het perceel nabij de Evenementenhal een brief over gestuurd.De kleinschalige locatie moet ruimte […]

today7 september 2023 231


CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%