Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Festival

Foodtruckfestival HOPPAAA!

today 9 mei 2024my_locationBuiten de Waterpoort - Gorinchem


Achtergrond
share close

Foodtruckfestival HOPPAAA!

Tijdens het Hemelvaartweekend in Gorinchem!

Je hoeft vier dagen lang niet te bedenken wat je op het menu zet. Je hoeft niet op de bezorgdienst te wachten want; tijdens het lange hemelvaartweekend strijkt het foodtruckfestival neer in Gorinchem! Dit festival heeft het karakter van een grote familie reünie en kenmerkt zich door een heerlijk ongedwongen en gezellige sfeer. De leukste foodtrucks presenteren zich, er zijn diverse barretjes, je luistert naar nostalgische hits en voor de kids zijn er volop activiteiten. Het gezinsvriendelijke festival is van donderdag 9 t/m zondag 12 mei op het terrein Buiten de Waterpoort.
Borrelplanken en smikkelplateaus:
Bij de foodtrucks haal je gerechten van over de hele wereld. Van Amerikaanse hotdogs tot Thaise wok gerechten en curry’s. Van loaded nacho’s, Duitse flammkuchen en Mexicaanse taco’s.
Oer-Hollandse frietjes, poffertjes en tosti’s tot authentieke Italiaanse pasta’s, pizza’s en heerlijke anti pasti. Veel rijdende keukens bieden het shared dining principe aan door middel van een goed gevulde borrelplank of smikkelplateau. “We zien dat veel vriendenclubjes en gezinnen ervan houden om gerechten met elkaar te delen” aldus Gera van Vliet van evenementenorganisatie Bruisend. Lang tafelen met een drankje erbij en lekkere muziek op de achtergrond. Ondertussen kunnen de kids een sjoel competitie houden, zich laten schminken of een glitter tattoo laten zetten, dat is HOPPAAA!
Speciaalbieren op tap, de Wijnclub en de Cocktailbus:
In onze Huisbar zijn alle (speciaal) bieren op de tap, hoe lekker is dat! Daarnaast zijn er alcoholvrije bieren, is er een smakelijke sangria en tappen we slush puppy voor de kids. Bij de knalroze Wijnclub ben je aan het juiste adres voor een goed glas wijn of een bruisende prosecco. De mooie selectie kwaliteitswijnen is samengesteld door onze wijnspecialisten. We adviseren bij wijn en spijs combinaties en bij twijfel kun je gratis proeven. Even verderop tref je de Cocktailbus! Van een Espresso Martini of een Seks on the beach tot een alcoholvrije Gin Tonic of een Frozen Pornstar Martini to share, er is volop keuze!
Geen gedoe met muntjes:
Je kent ze vast wel; de festivals waar met muntjes wordt gewerkt. Eenmaal thuis tref je er nog een paar aan in je broekzak waar je nooit meer iets mee kunt…..
Bij de HOPPAAA! festivals werken we hier niet mee. De toegang is bij ons gratis en bij elke truck of bar kun je pinnen en/of contant betalen. Daarnaast werken wij met de hardcups/festivalglazen die je weer inlevert. Op deze manier houden we het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.
Aangename decibellen:
Onze festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. We zijn immers geen dance festival.
Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je gewoon elkaar verstaan, wel zo prettig. De live muziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke meezingers uit de Top 2000. Artiesten, workshops en andere activiteiten worden later bekend gemaakt via onze socials!
Data en Tijden:
Gorinchem donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei, alle dagen van 12:00 tot 21:30 uur. De activiteiten en optredens worden later bekend gemaakt.
Kom lekker op de fiets of lopend, het parkeerterrein Buiten de Waterpoort is afgesloten.
FB: https://www.facebook.com/FoodtruckfestivalHoppaaa
Insta: https://www.instagram.com/foodtruckfestival_hoppaaa/
Site: www.bruisend.nu met overige locaties
Tel: 06-14733229
Mail: bruisendevenementen@gmail.com

Details
Beginnen 9 mei 2024 H 12:00 pm
Tot 12 mei 2024 H 9:30 pm
Locatie Buiten de Waterpoort - Gorinchem
Adres Buiten de Waterpoort
Link https://bruisend.nu/voorlopige-agenda-2024-1204/
Telefoon 06-14733229
Rate it

CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%