Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Elly van Loenen

Achtergrond


Haar stem werd in de jaren ’90 ontdekt door Frits Spits van de NOS Avondspits, maar de ontdekking heeft meerdere vaders want daarvoor sprak ze al in voor De Nachtspiegel en allerlei andere programma’s zoals b.v. voor ’t nachtprogramma van Pierre Papa.

Met Frits heeft ze op Radio 2 intensief samengewerkt aan zijn programma De Strepen Van Spits. Veel van het jinglewerk en de promo’s werden door Elly in gesproken. Dit deed zij zelfs live tijdens de uitzending.

Na de radio heeft ze nog gewerkt voor JeugdTV o.a. het Zapp Sinterklaasfeest én de Minister van Gehandicaptenzaken.

Anno nu is ze nieuwslezer en redacteur bij ’t Radionieuws en presentator van o.a. Elly’s Choice op 192 Radio (de zender van Ad Bouman van het oude Veronica) én Oud Is Goud met Rico van Amstel en daarmee is de cirkel rond.

 

Rate it

Dj

CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%