Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Evenement

Plannen voor herstart, maar organisatie Open Havendag Gorinchem is ingewikkeld en duur

today28 februari 2024 148 10 3

Achtergrond
share close

Plannen om de Open Havendag nieuw leven in te blazen.

Gorcumers broeden op plannen om de Open Havendag nieuw leven in te blazen. Met dit evenement gaf Gorinchem meer dan dertig jaar lang het startsein voor het begin van het nieuwe watersportseizoen. In januari kondigde de gemeente aan hiermee te stoppen. Een doorstart onder een andere vlag komt nog niet van de grond.

 

Vind je het ook jammer dat de Open Havendag stopt? En heb je ideeën voor een nieuw nautisch evenement in Gorinchem? Laat het ons weten! We verzamelen alle suggesties en gaan dan kijken naar initiatieven die wel kunnen.

👉 Stuur je interesse of ideeën naar redactie@mooigorinchem.nl o.v.v. OH 3.0.
Dan gaan we binnenkort met elkaar in gesprek.

 

Geschreven door Guust

Rate it

CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%