Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Hulp Diensten

Verdacht voorwerp aangetroffen bij toekomstige vluchtelingenopvang in Vianen

today28 februari 2024 66 1

Achtergrond
share close

Verdacht voorwerp aangetroffen bij toekomstige vluchtelingenopvang in Vianen; twee personen opgepakt

VIANEN • De politie heeft maandag 26 februari omstreeks 17:45 uur de omgeving van een pand aan de Lage Biezenweg in Vianen afgezet nadat er voor de deur een verdacht voorwerp werd aangetroffen. In het pand worden binnenkort zo’n 100 vluchtelingen opgevangen. Er werden twee mensen aangehouden

Diverse omwonenden lieten de afgelopen weken onder meer via social media weten niet blij te zijn met de komst van de opvang. Volgens berichten op social media zou maandag 26 februari een kijkdag zijn voor omwonenden. Zij hebben aangekondigd op dat moment een tegengeluid te laten horen.

Dee politie heeft het voorwerp onderzocht en heeft inmiddels laten weten dat het niet om een explosief gaat. Wat er dan wél is gevonden is niet bekend. Na de vondst werden er twee personen aangehouden en meegenomen omdat ze aanwezig bedreigden. Zij hadden het voorwerp achtergelaten. Of hun actie verband hield met de komst van de vluchtelingen is niet bekend.

Bron: Het Kontakt

Geschreven door Guust

Rate it

CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%