Dedications
Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

Pop

Oud Is Goud

Iedere Werkdag Van 19.00 tot 20.00 uur

Achtergrond
share close
Maandag 19:00 20:00
Dinsdag 19:00 20:00
Woensdag 19:00 20:00
Donderdag 19:00 20:00
Vrijdag 19:00 20:00

Rico van Amstel begon zijn radio-actieve bestaan van lokaal en publiek naar regionaal, nationaal en zelfs internationaal, commercieel was Rico in de jaren die volgde een vaste waarde in programmeringen.

In de jaren 90 bij Stadsradio Rotterdam, wat in die dagen gold als de grootste lokale omroep van Nederland. Een tijdlang was dit zelfs de best beluisterde radiozender in het Rijnmondgebied, een verdere basis werd gelegd bij Stadsradio Den Haag, City FM Amsterdam en Radio NRG.

In de jaren daarna heeft hij programma’s gepresenteerd bij stations zoals Baja Radio, Coastline FM (regionaal), Hotradio (regionaal), Radio 8FM (regionaal), Radio Decibel (Heilo), Falcon Radio (regionaal), Den Haag FM, Regio FM, Radio Mi Amigo, JAMM FM, Smart FM/LINQ FM, Holland FM Spanje, Loopreizen Radio en 4EVER49 Radio (landelijk)

In 2023 werd Rico gevraagd voor de Summer Party, een evenement waar veel DJ’s aan hebben meegewerkt zoals Bart van Gogh, Martin Stoker, Jeroen Drogt, Dave Donkervoort etc. Een leuk evenement en was te beluisteren in de zomer op verschillende radiostations.

Tegenwoordig maakt Rico van Amstel een random radioshow Oud is Goud waar Elly van Loenen (NPO, Talpa, Radionieuws/Voiceover) ook deel van uit maakt. In het programma komt Elly voorbij met de feitjes van de dag en de verjaardagskalender.

Rico is een radioman in hart en nieren en is door de jaren heen binnen de radiowereld met succes in vele functies actief geweest. Naast presentator, was hij bij verschillende radiostations ook actief als Station Manager, Programmaleider, Music Director en Station Voice. Daarnaast produceert hij commercials, promo’s en jingles, is hij professioneel stemacteur en voice-over, coacht DJ’s en is hij pro-tools professional.

In de jaren 90 verzorgde Rico drive in shows voor Mouse Music Service (Mouse Bookings), waar hij discoshows voor o.a. Radio 538, Veronica, Tros, Sanyo en Radio 10 Gold presenteerde.


Oud Is Goud crew


Dj

Elly van Loenen

Haar stem werd in de jaren ’90 ontdekt door Frits Spits van de NOS Avondspits, maar de ontdekking heeft meerdere vaders want daarvoor sprak ze al in voor De Nachtspiegel en allerlei andere programma’s zoals b.v. voor ’t nachtprogramma van Pierre Papa.
Rate it

CONTACTS

ABOUT

Sunglow Radio het station dat programma’s maakt uit de mooiste vestingstad van nederland. Met de mooiste hits van heden en verleden maar ook de hits van nu komen 24/7 bij je voorbij.

0%