Kees W. Herbie Hancock - Rockit Herbie Hancock - Rockit kan deze vandaag gedraaid worden voor 19.00 uur Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘 Jennifer S. Chemical Brothers - Galvanize (Remix) 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon

today28 februari 2024 521 6 5

Achtergrond
share close

DALEM

GJS heeft zaterdag met 1-3 verloren van Roda Boys/Bommelerwaard. Pas na de pauze liepen de bezoekers weg bij de thuisploeg. ,,Door enkele noodgedwongen wissels hebben wij in de tweede helft geen aanspraak kunnen maken op enig resultaat’’, aldus GJS-trainer Johan van der Werff.

GJS  – Roda Boys/Bommelerwaard 1-3

In de eerste helft kwam Roda Boys/Bommelerwaard op een 0-1-voorsprong. Deze voorsprong was echter van korte duur want via een rake strafschop maakte Quincy Bartens de gelijkmaker voor GJS. De ruststand was daarom ook 1-1.

Na ongeveer een uur voetballen kwamen de bezoekers wederom op voorsprong. Deze voorsprong wisten ze vast te houden en vlak voor tijd werd het ook nog 1-3 voor Roda Boys/Bommelerwaard.

Door de nederlaag staat GJS tiende in de 2e klasse G. Volgende week speelt GJS uit tegen Nivo Sparta, de huidige nummer drie, in Zaltbommel.

Bron: De Stad Gorinchem